Technika


A közös alkotás élménye

Magyarországon soha nem látott, interaktív játékok várnak Rád, melyek összekötik a virtuális világot a valósággal, éltre kelnek rajzaid, és érintésedtől megváltozik a világ! Teremts, alkoss, kalandozz!

Számos metropoliszhoz hasonlóan immár Budapest is büszkélkedhet egy olyan élményközponttal, amely folyamatos befogadó teret biztosít a világban szerte nagy érdeklődést keltő tudományos, ismeretterjesztő, szórakoztató, interaktív kiállításoknak.

Az Andrássy Élményközpont a főváros szívében, az Andrássy út egyik legszebb, egyedülálló stílusú épületében, a Párisi Nagy Áruházban mostantól egy olyan centrummá válik, amelyben egymást követik majd a világ legizgalmasabb, változatos élményeket felvonultató kiállításai- mondta el Illés Gabriella, az Élményközpontot életre hívó TulipánTündér Produkció vezetője.

Korábban a főváros különböző épületeiben, alkalomszerűen és időszakosan bukkant fel egy-egy külföldről érkező nagy kiállítás.

A TulipánTündér Produkció 2013-ben azzal a céllal jött létre, hogy olyan egyedülálló produkciókat hozzon létre illetve hozzon Magyarországra, melyek amellett, hogy komoly értékeket képviselnek, minél szélesebb közönségigénynek felelnek meg.

A TulipánTündér nevéhez fűződik például az első olyan 100%-ban hazai színpadi megaprodukció, mely méreteivel és egyedi látványvilágával a Broadway előadásait idézi. A Játékkészítő című pop-show-musical egymást követő két évben mintegy 100.000 látogatót vonzott, majd 2017-ben az Álomutazó című családi mese-musical 13 előadásán majd’ 50.000 látogatónak nyújtott feledhetetlen szórakozást.

A TulipánTündér Produkció nevéhez több nagykiállítás is fűződik, úgymint a legmodernebb technológiákat alkalmazó, lenyűgöző látványvilágot felvonultató, játékos képességtesztekkel és egy színházi produkcióval is tarkított interaktív családi sportélmény-park. A The Champion – A Bajnok című élményexpo, a Gooól! című egyedülálló futball kiállítás, a labdarúgás történetének legátfogóbb bemutatása a kezdetektől napjainkig.

Az emberiség történetének talán legizgalmasabb “kalandját”, az űrutazást az indulástól a jövőt idézve bemutató Gateway to Spacekiállítás, vagy a Living dinosaurs – Őskori állatkert, melyben a látogatók interaktív módon ismerkedhettek meg a fenevadakkal, bővíthették ismereteiket, mind a produkciós iroda szervezése volt.

A jelen:

Az élet különböző területein tevékenykedő japán szakemberek csoportja, a teamLab által kidolgozott, a gyermekek és felnőttek számára is izgalmas interaktív projekt nyitja Budapest új kiállítási központját, az Andrássy Élményközpontot az Andrássy út 39-ben, a volt Párisi Nagyáruház épületében.

A TulipánTündér Produkció célja a Future Park elnevezésű kiállítással a közös alkotás lehetőségének megteremtése, amelynek megtapasztalásával az emberek kreatívabbá válnak a mindennapi életben is.

S hogy milyen játékok vannak? További információk itt: https://www.andrassyelmenykozpont.hu/future-park/

Nyitva tartás:

Hétfőtől vasárnapig: 10:00–20:00 
(belépés a kiállítás területére 18:00-ig)

Telefon: +36 70 241 7076

Cím: 1061 Budapest VI., Andrássy út 39.
(a volt Párisi Nagy Áruház épületében)