Technika


Milyen alkalmakra bérelhetünk limuzint?

Alapvetően bármilyen alkalomra kiváló választás a limuzinbérlés, de mi most mégis kiemelünk néhányat, hogy könnyebb legyen a döntés. 
limuzin

Leánybúcsú és esküvő

Leánybúcsúra például tökéletes választás, majdhogynem kötelező elem egy elegáns party autó. Hiszen így nem csak a szórakozóhelyre történő megérkezés sikkes és izgalmas, de az odavezető út is megismételhetetlen élményt nyújt. Igazán utánozhatatlan este elé néz a menyasszony a barátnőivel, hiszen talán ez az utolsó, lazulós estéje hajadon lányként. Mit is tehetnének mást, mint kihasználják, hogy hűtött pezsgőt kortyolgathatnak útközben, míg a kedvenc zenéjük szól a háttérben. Arról nem is beszélve, hogy ha a Morrison’s 2 vagy a LIGET klub a végcél, akkor a belépés számukra ingyenes egy welcome shot kíséretében.

Ugyanígy, ha már a leánybúcsúnak megadták a módját, akkor az esküvő sem maradhat limuzin nélkül. Hiszen menyasszonyi autóra vagy így, vagy úgy mindenképp szükség van. Akkor már miért ne lehetne egy igazi csodaszép limo, ami igencsak emeli a rendezvény fényét amellett, hogy a fényképeken is igen jól mutat. Nem fogja megbánni a későbbiekben az ifjú pár, amikor majd a gyerekeknek mutogatják, hogy milyen szép és igényes is volt az esküvőjük. Arról nem is beszélve, hogy a limuzinbérlés esetén a PLS Partylimuzinnál 2 óra limuzinbérlés mellé ajándék virágdísszel kedveskednek az autóra.

Városnézés és reptéri transzfer

Amikor egy olyan személy érkezik látogatóba, aki még nem vagy régen járt Budapesten, legyen az üzleti partner, aki megbeszélésre jött, vagy egy évtizedekkel ezelőtt kitelepült rokon, minden esetben a figyelem jele, ha egy limuzinnal várjuk a reptéren. Így gondoskodhatunk a maximális kényelemről és egy kötetlen beszélgetésről, míg akár megnézzük a főbb látványosságokat Budapesten. Erre azért is megfelelőbb egy limuzin, mint egy taxi, mert nem csak oldalirányba gyönyörködhetünk a kilátásban, de hála a panorámatetőnek, minden a teljes pompájában tárulhat a szemünk elé.

Kis és nagy gyerekeknek

Kicsi és nagy gyerekek egyaránt lelkesednek a különböző, hosszú autókért, mint amilyen a limuzin is. Éppen ezért életre szóló élmény lehet egy szülinapi limuzinbérlés, ahol az ünnepeltet a kis barátai várják a limo belsejében. Sőt, ebben a korban külön óriási élmény kiállni a tetőablakba, és onnan integetni a közlekedés más résztvevőinek - kizárólag persze szülői felügyelettel.

A nagyobbaknál pedig a ballagás vagy a szalagavató megünneplésének egy igen elegáns módja a limuzinbérlés. Ki ne álmodna arról, hogy egy ilyen esemény után egy olyan autóval távozhat, aminek a sofőrje hírességeknek kijáró eleganciával nyitja ki előtte az ajtót, majd ha szeretné, néhány barát társaságában folytathatja az útját vagy éppen a bulit. Arról nem is beszélve, hogy a limuzinban egy behűtött üveg pezsgő várja, hogy elfogyasszák.