Ezt ajánljuk mi


Vár az EFOTT nyáron!

EFOTT Fesztivál 2021: ma, az EFOTT 110 ezres létszámával az egyik legjelentősebb fesztivál a fiatalok körében és Magyarország legnagyobb hallgatói eseménye.

 

Azonban az EFOTT nem csak buli. A fesztivál szervezői évek óta nagy hangsúlyt fektetnek a zenei események mellett a fiatalok sport-, gasztro- és kulturális életének fellendítésére is. Ezeknek köszönhetően a napközbeni programok szinte évről-évre bővülnek, mind létszámuk, mind színvonaluk tekintetében.

 

Lesznek még hírek a fesztiválig, időpontot beírni a naptárba!

2021-ben a Velencei-tó északi partján kerül megrendezésre a fesztivál, ahol a szervezők elmondásai szerint nagyobb parti lesz, mint valaha! Strand, koncert, gasztro, civil tér, strandfoci, mozi és több mint 100 magyar fellépő egy helyen!

Tehát 2021-ben is a Velencei-tónál pörög tovább a buli és AUGUSZTUS 11-15. között ismét miénk lesz a tó!

 

Fotó: Pozsonyi

Sukoró, a Velencei-tó és a Velencei-hegység övezte kedves, hangulatos üdülőváros, amit az EFOTT-osoknak szerencsére már nem kell bemutatni. A település, kiváló természeti adottságainak és remek földrajzi elhelyezkedésének köszönhetően, a felnőttek és gyermekek körében is egyaránt közkedvelt. Az itt tartózkodók száma, a helyi erők mellett,  nyári időszakban, a többszörösére növekszik, mert  a „Napfény tava” mellett igazán kellemesen telik a legforróbb nap is.

A tó körül kiépített kerékpárúton a szomszédos települések könnyen megközelíthetőek, de gyönyörű tavunkat körbe is tekerhetik a vállalkozó kedvű kirándulók.

Várnak mindenkit nagy szeretettel az EFOTT-on!

EFOTT – Csak szabadon

 

Kedves Fesztiválozó!
A vásárolt jegy névre szóló, ezért kérünk, hogy amennyiben több jegyet vásárolsz, minden esetben add meg a jegyet felhasználó adatait!
Freemail és Citromail e-mail címek esetén leveleink sokszor nem érkeznek meg, ezért kérjük, ha lehetséges másik e-mail címet használj!
Bármilyen vásárlással kapcsolatos kérdéssel keress minket az jegy@efott.hu címen.
EFOTT csapat

 

Belépők:

HETIJEGY / WEEKLY PASS 29 990 Ft

HETIJEGY (érvényes: 2021.08.11.17:00-2021.08.15 10:00)

# A HETIJEGY a fesztivál teljes idejére érvényes.
# A HETIJEGY önmagában nem jogosít kemping belépésre, ahhoz külön kempingjegy váltása szükséges.

 

HÉTVÉGI JEGY / WEEKEND PASS 22 990 Ft

HÉTVÉGI JEGY (érvényes: 2021.08.13.10:00-2021.08.15 10:00)

# A HÉTVÉGI JEGY önmagában nem jogosít kemping belépésre, ahhoz külön kempingjegy váltása szükséges