Beauty


Földes árnyalatok, törődés a körmünkkel

A szabadságot, szeretetet és a természetet ünnepli a CND Wild Romantics kollekció, hogy megtaláld az igazi szépséget és nyugalmat.

 

A kollekció földes árnyalatai kényelmet és törődést sugároznak. Elérhetőek a CND SHELLAC leoldható gél lakk és a CND VINYLUX tartós ápoló körömlakk színpalettáin.

 

Ismerd meg közelebbről az új, őszi kollekció színeit:

 

• Books & Beaujolais, pajtavörös;

• Wrapped in Linen, klasszikus nude;

• Soft Flame, kifinomult terrakotta;

• Wooded Bliss, rózsaszín tónusú mályva;

• Candlelight, limitált mustársárga és

• Verbena Velvet, limitált drágakő lila.

 

“Idén ősszel megünnepeljük a belső szellemi szabadságunkat és köszönetet mondhatunk a természetben tapasztalható nyugalomnak,” mondta Jan Arnold, a CND társalapítója. „Sétálj akár vidéken vagy kortyolj egy pohár bort a tűz mellett, ez a meleg és földes kollekció kiemeli szépséged.” Szánj egy percet arra, hogy hátradőlj és értékeld mindazt, ami körülötted van. #CNDWildRomantics.

 

A kollekció ősszel érkezik el Magyarországra.

 

 A CND Shellac egy professzionális, kizárólag körmösöknél elérhető körömbarát gél lakk, melynek felviteléhez és leoldásához nem kell megreszelni a természetes körmöket. 7 káros összetevő mentes, így valószínű, hogy nem okoz allergiát.

A CND Vinylux tartós körömlakk pedig E-vitamin, jojoba olaj és keratin tartalmával ápolja a körmöket. Otthoni használatra ajánlott.

További részletek a www.shop.naillounge.hu weboldalon.