Beauty


Mámorító - szürreális - frissítő

A nap szivárványos sugarai izgatott boldogsággal töltenek el, a tikkasztó hőség megrészegít.

Ahogyan telik az idő varázslatos, frissítő pára tűnik elő.

 

CK ONE SUMMER

 

Az illat

Robbanóan színes frissesség. Egy új, tiszta és élénk nedű 2021 nyarára.

A citrom és narancs ritka citrusos keveréke kesernyés, de egyben édes; a rebarbara élénksége nosztalgikus frissességet ad, az üde víz akkord ragyogó életerővel robban, míg a zamatos őszibarack modern édességet hoz elő az illatban.

 

Illatkategória: Citrusos-aromás

Fejjegyek: grapefruit, friss víz akkord, meyeri citrom

Szívjegyek: eukaliptusz, görögdinnye, rebarbara

Alapjegyek: ambroxid, világos fás jegyek, őszibarack

Parfümkészítő: Clément Gavarry

 

Reklámkampány

 

A kampányban az amerikai sivatagon át vezető nyári kirándulás kreatív interpretációja jelenik meg, Mishko digitális művész tervezésében.

A reklámkép megragadja a sivatag forróságát és élénksárga, narancs, valamint korallszín árnyalatokban fedi fel a piruló naplemente hangulatát. A rövid reklámfilm a kiránduláson töltött egy napot mutatja be, ahogyan az autó átszeli a sivatagot, napkeltétől napnyugtáig, a forró sugarak alatt.

 

Mindkét reklámanyag bemutatja a sivatagi forróságban rezgő, mámorító levegőt és úgy tünteti fel a hűvös kékben pompázó CK ONE SUMMER parfümöt, mint frissítő varázslatot.

 

Az üveg és a csomagolás

 

A CK ONE ikonikus üvegét hipermodern módon tervezték újra 2021 nyarára. A kék és zöld élénk árnyalataiban tündöklő üveg hűvös, frissítő csobbanás érzetét kelti.

 

A nyár/summer szót az üveg hátuljára nyomtatták, így a parfümön keresztül lehet látni. Az eltorzuló, hullámzó betűk a rezgő, forró nyári levegőre emlékeztetnek.

 

A doboz ugyanolyan díszítést kapott, mint az üveg és nyári matricákat tartalmaz, amelyekkel a parfüm birtoklója egyéni módon díszítheti fel a parfümöt.

https://www.youtube.com/watch?v=1P86vHiFbAA&t=9s

 

Elérhető: 2021. nyarától

Megvásárolható: Müller – Douglas – Marionnaud üzletekben, webshopjaikban, és a www.lovebrands.hu oldalon