Család


Anyukák webklubja

Arról, hogy az anyukáknak milyen nagyon kell a töltődés, azt hiszem, nem kell hosszan ecsetelni. És itt van, ami igazán pozitív és előremutató a jelenlegi helyzetben és mindenkor:

 

Két fantasztikus anyuka létrehozta a Power Mom Club online edukációs weboldalt, amely hiánypótló szolgáltatásokkal éri el a gyermekükkel otthon maradó édesanyákat.  A power mamik a saját időbeosztásuk szerint hasznosan és tartalmasan tölthetik el szabadidejüket, miközben önmagukat is fejlesztik és kikapcsolódnak. A Club több mint 30 különböző témájú online kurzussal, hozzájuk kapcsoltan a szakmájuk iránt elkötelezett szakértővel karöltve indult el és jelenleg közel 50 órányi anyaggal kínálnak fejlesztési és szórakozási lehetőséget a mamiknak és gyermekeiknek.

 

Minden szakértő pontosan tudja, hogy az anyáknak időt kell szakítaniuk magukra, pihenni, töltődni. Nem csak mindig a gyermekkel foglalkozni, az ő életének megfelelni és mindeközben utolsó helyre helyezni saját magukat. A kimerült és a hosszú hónapokra a négy fal közé szorult édesanyák idővel fásulttá válnak, beszűkülnek, és bizonyos súlyosabb esetekben a depresszió jelei is megjelenhetnek.

 

A Power Mom Club arra szeretné ösztönözni az édesanyákat, hogy kezdjenek el magukkal foglalkozni, teremtsenek saját maguk számára is naponta egy kis énidőt. (Boldog anyuka - boldog babuka! - mondja egy ismerősöm mindig és milyen igaza van!) Ennek érdekében jött létre folyamatosan bővülő facebook csoportjuk is, ahol többnyire anyákat érintő témákat beszélnek meg, egy kis humorral fűszerezve.


A Club weboldalán található tanfolyamok különböző időtartamúak és úgy állították össze az alapítók, hogy időben beleférhessen az anyukák életébe. Témaköröket tekintve van itt minden, ami szem szájnak ingere: az otthoni szépségápolástól kezdve az egészségmegőrzésen, mozgáson keresztül, a pszichológiai témákon, a lexikai tudásunkat gyarapító ismeretterjesztő kisfilmeken, gyermekneveléssel kapcsolatos előadásokon túl, még a munkába visszatérő anyukákon is igyekeznek segíteni stb..

A workshopokat annyiszor nézhetjük meg, ahányszor szeretnénk, és ha megzavarna minket valami vagy valaki, akkor a rendszer onnan folytatja az oktatást, ahol abbahagytuk! 


„...A Clubot azért hoztuk létre, mert éreztük, többre vágyunk. Imádjuk a gyerekeinket,
de fontosnak tartjuk, ne szűnjünk meg létezni, mint Nő, mint folyamatosan fejlődni
vágyó Nő! A kurzusok tematikáit úgy állítottuk össze, hogy mind testi, lelki és szellemi
síkon egyszerre tudjanak fejlődni az Anyák!
” – mondta Hirsch Zsanett, a Power Mom Club
egyik alapítója. „...Olyan hiteles és szakmájuk iránt elkötelezett szakértői csapat áll a Club mögött, akiknek a szavait isszuk és akik sokkal színesebbé és gazdagabbá tudják tenni az életünket! Ez egy olyan szuper közösség, ahol a power mamik egymást segítik, ahol együtt, közösen fejlődhetünk és így egy sokkal kiegyensúlyozottabb, boldog énünket fordíthatjuk a világ felé!” – tette hozzá Nébald Alexandra, a Power Mom Club másik alapító tagja.


 

Természetesen a Power Mom Club anyukái gondoltak a gyerekekre is. A jelenlegi tanfolyamok között minden gyermek megtalálhatja érdeklődésének megfelelő témakört, ugyanis van itt balett, gyerekjóga, thai box, angol nyelvű foglalkozás, izgő-mozgó torna, agytorna stb., ezzel is
támogatva, hogy az anyukák kicsit felszusszanhassanak.

 

A PMC igyekszik a nőkön anyagilag is segíteni, ezért minden megvásárolt PMC előfizetés után 1.000 Ft-ot a Női Egészségért Alapítvány részére utalnak el. Ezzel is az anyák közötti összefogást hirdetik és közösen küzdenek a meddőség vezető okaként számon tartott betegség, az endometriózis ellen. Valamint jelképesen örökbe fogadták a hajdúböszörményi Katica Családok Átmeneti Otthonát és részükre folyamatosan szerveznek ruha, babakelengye és tartós élelmiszergyűjtést is.

 

A Power Mom Club lényege, hogy egy, vagy most akár háromhavi tagsági díjért cserébe a jógától a sminkelésig mindenféle tanfolyamot kipróbálhatsz online, akár az altatási idő után vagy hajnalban, pont akkor és pont úgy, ahogy neked jó.

De a gyerekek sem maradnak workshopok nélkül, őket is lefoglalhatja egy-egy izgalmasabb foglalkozás, amit a Club felületén találnak.

www.powermomclub.hu