Design


Modern klasszikusok

Rendkívül izgalmas módon ötvöződnek a klasszikus és a kortárs elemek.

 

 

Habár tombol a nyár, július 8-án érkezett a THOMAS SABO, új, 2021-es őszi/téli kollekciója, s ezzel időtlen darabokkal bővül a márka portfóliója.

 

A kézzel készített kifinomult ékszereket filigrán vonások és részletgazdag tervezés jellemzik, emellett pedig a darabok tartósságára is kiemelt hangsúly került.

 

A márka bemutatja 2021-es őszi/téli kollekcióját

 

Ebben a kollekcióban a 925 Sterling ezüst, a klasszikus THOMAS SABO DNS-e kerül előtérbe a fényesen csiszolt vagy feketített ékszerek esetében.

 

A Pearls & Chains kollekcióban szemet gyönyörködtető elemként jelenik meg a hangsúlyos láncszemek és a fehér, tenyésztett, édesvízi gyöngyök kontrasztja.

 

Ezt a megoldást mind a nyakláncokon, a fülbevalókon, illetve a karkötőkön is megtaláljuk.

 

A THOMAS SABO innovatív módon értelmezi újra a klasszikus ékszer fogalmát kontrasztos elemek, stílusos implementálásával.

 

A kollekciót a gravírozható ékszerek teszik teljessé. A szív és az érmék gyűrűkön, medálokon és fülbevalókon jelennek meg. Továbbá személyre szabható szemes láncok és karkötők állnak a kollekció középpontjában. 

A kollekció modern minimalizmusát tökéletesen bemutatja a zabla és horgony motívumban végződő lánc és a csillogó 925 Sterling ezüst használata.

 

A 925 Sterling ezüstből készült Sparkling Heritage kollekció az ikonikus THOMAS SABO design előtt tiszteleg. A fókusz a kézzel megmunkált cirkónia köveken van: a rivière karkötőn baguette csiszolású, a fülbevalókon precíz nyolcszög,

a gyűrűkön pedig beágyazva ragyognak fel a csodálatos kövek.

 

A THOMAS SABO Sterling Silver kollekciója a legmagasabb szintű tervezés, a mesteri munka és a precizitás nevében született meg.

A folyamatosan növekvő TS EXCLUSIVE portfólió részeként, a 2021-es őszi/téli kollekció minden darabja elérhető  Magyarországon Július 8-tól a THOMAS SABO online shopjában, a www.thomassabo.com-on.

@thomassabo

#thomassabo

 

A THOMAS SABO márkáról

A THOMAS SABO a világ egyik vezető ékszer- és óragyártó cége, mely a tervezett termékeit, értékesíti és forgalmazza nők és férfiak számára. A társaságot Thomas Sabo 1984-ben alapította (Lauf an der Pegnitzben, Dél-Németország), mintegy 300 saját üzletét üzemelteti mind az öt kontinensen, összesen mintegy 1800 alkalmazottal. A székhelyén a THOMAS SABO közel 500 alkalmazottat foglalkoztat. A THOMAS SABO világszerte mintegy 2 800 kereskedelmi partnerrel, valamint vezető légitársaságokkal és hajóutazás-üzemeltetőkkel működik együtt.