Érdekesség


A Facebook atyjának magyar kutyája van - és mindenki odavan érte

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója rajong a kutyájáért, Beastért, aki történetesen egy magyar pulikutya. Az eb a világhálót is meghódította.

puli

Zuckerberg többször is járt már Magyarországon, így nem csoda, hogy magyar kutyafajtát választott házi kedvencként még 2014 januárjában. A Beast nevű eb, akit egy amerikai tenyésztőtől vásárolt, azóta igazi családtag lett. A fehér szőrcsomónak saját Facebook oldala is van. Ezen akár meg is lepődhetnénk - ha nem a kutya gazdája találta volna ki az egész oldalt. Ráadásul igen nagy népszerűségre tett szert a közösségi hálón: több mint kétmillióan követik.

A kutyáról készült legutóbbi kép 3 nap alatt félmillió like-ot kapott. A fotón a kutya éppen egy gyapjúból készült szőnyegen pihen. A textil és a kutya szőre annyira hasonlít egymásra, hogy szinte meg sem lehet találni a pulit a képen.

puli,szonyeg

Mark Zuckerberg 2013-ban egy magyar pulitenyészeten is járt, a kiskunhalasi Ludas Matyi Puli Farmon.  Akkor csak nézelődött, de nem vásárolt kutyát. Reméljük, hamarosan újabb négylábúval bővül a Zuckerberg család. Ti milyen fajtát ajánlanátok az informatikusnak? Talán egy magyar vizslát? Vagy egy kuvaszt?

puli