Érdekesség


Mentor program, digitális konferencia és női vezetők

Jövő Menedzsere 4.0 Mentor Program (idézet)

 

A Menedzserszövetség, rendkívül sikeres első három mentor programját követően, 2021. áprilisától folytatja kezdeményezését Jövő Menedzsere 4.0 Mentor Program néven.

 

Az ügyvezetés az új program megalkotása során az előző év eredményét és tanulságait is felhasználta. A Jövő Menedzsere 4.0 Mentor Programban 36 mentor vesz részt, a korábbi mentorcsapatból ezúttal is szerepet vállaló mentorok mellett, 25 új mentort kért fel az ügyvezetés a program színesítése érdekében. Az új mentorok részben a Menedzserszövetség aktív tagjai, részben a Szövetség munkáját támogató olyan vezetők, akik a mentor programban való részvételükkel tovább emelik a Menedzserszövetség és a mentor program presztízsét. Az ügyvezetés kiemelt fókuszt helyez a mentor és metoráltak esetén is a nemek közötti egyenlőségre, a Jövő Menedzsere 4.0 Mentor Programban 19 női és 17 férfi vezető várja a mentoráltak jelentkezését. A jelentkezést április 1-én nyitotta meg.

 

A Menedzserszövetség elnöksége és ügyvezetése bízik benne, hogy az egyedülálló mentor csapat szakmai támogatásával, egy sikeres program keretében számos mentee-nek adhatnak ismét hasznos ismereteket és tanácsokat. A program 2021. június közepén indul és szeptember közepén fejeződik be. Pont abban az időszakban, amikor már szemmel láthatóak lesznek a gazdasági károk, amikor a legtöbbet segíthetnek a mentorok a Jövő Menedzsereinek olyan tapasztalatokkal, melyek azonnali megoldást nyújthatnak számukra.

 

Az előző program pozitív visszajelzéseit követően, a Jövő Menedzsere 4.0 Mentor Programba beépítettük a co-mentoring plusz lehetőséget, azaz a mentor részéről másik mentor alkalmi bevonását, aki hasznos segítséget tud nyújtani a mentor és mentorált által közösen kitűzött cél elérésében.

 

KAPITÁNY ISTVÁN Menedzserszövetség elnök

 

BUDAY KOLLÁRIK TÍMEA Menedzserszövetség ügyvezető

A Menedzserek Országos Szövetségének fb oldalán bemutatkoznak a mentorok: https://www.facebook.com/menedzserek.hu/

 

A Menedzserek Országos Szövetségének weboldala: https://menedzserek.hu

fb oldal: https://www.facebook.com/menedzserek.hu/

 

Szemelvények a Menedzserek a Társadalomért - Fókuszban a Jövő! 2021 digitális konferencia panelbeszélgetéseiből és Q&A műsor

 

ÉLJÜNK FELELŐSEN! VÁLTOZTASSUNK FELELŐSEN! - A vezetők szerepe és felelőssége az élhetőbb környezetért és a zöldebb jövőért!

A panelbeszélgetés főszereplői: Bodor Tibor, az ING Bank vezérigazgatója, Dr. Erdélyi Márk, a Telenor Magyarország Jogi és Reputációs vezérigazgató-helyettese és Zuggó Balázs, a Daikin Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Témavezető moderátor: Pesti Tímea, a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatója.

Adományozás: https://lnkd.in/de2cSaV

A jótékonysági akció június végéig tart, így még lehetősége van mindenkinek támogatni célunkat: 1000 fa elültetését a 3. kerületi Mocsárosdűlő klímavédelmi kiserdőben. Amennyiben adománya 20 000 Ft vagy afölötti értékű, szeretettel várjuk a Menedzserszövetség és partnerszervezeteinek, valamint támogatóinak közös őszi közös faültetés programjára is.

 

RELATÍV SZÉPSÉG - Fenntartható és etikus szépség- és divatipar

A panelbeszélgetés főszereplői: Berendi Dominik, a Roland Divatház fejlesztési igazgatója, Papp Mónika, a Vagheggi Kft. szakmai vezetője és Vetlényi Alma divattervező. A panelbeszélgetés témavezető moderátora: Korn Anita, a Ruhastory tulajdonosa.

Adományozás: https://lnkd.in/de2cSaV

A jótékonysági akció június végéig tart, így még lehetősége van mindenkinek támogatni célunkat: 1000 fa elültetését a 3. kerületi Mocsárosdűlő klímavédelmi kiserdőben. Amennyiben adománya 20 000 Ft vagy afölötti értékű, szeretettel várjuk a Menedzserszövetség és partnerszervezeteinek, valamint támogatóinak közös őszi közös faültetés programjára is.

https://vimeo.com/515617329

https://www.facebook.com/menedzserek.hu/videos/797072660934362

 

Legyen Divat a Női Vezető!

A Menedzserszövetség sokszínűségi kampánya márciusban volt

A Menedzserszövetség kiemelten fontos feladatának érzi, hogy felhívja a figyelmet a női vezetők szerepére, ezért 2021. március 8.-án az Instyle-al közösen kampányt indított “Legyen Divat a Női Vezető̋!” címmel. Jó lenne, ha a női vezető mindig divatban maradna!

 

A “Legyen Divat a Női Vezető̋!” kampány koncepciójának kidolgozásakor az ügyvezetés célul tűzte ki, hogy a Menedzserszövetség női vezetőinek főszereplésével, felhívja a figyelmet számos sikeres női közép- és felsővezetőre. Akik szakmájukban elért sikereik által példaképek lehetnek, pozitív, követendő̋ utat mutathatnak a fiatalabb generáció́ azon tagjai számára, akik most tervezik, építik karrier útjukat. 

 

A Menedzserszövetség női vezető̋ tagjait az InStyle divat fotósorozatának keretein belül közelebbről is megismerhetik, tanácsaik és tapasztalataik pedig motivációt adnak a feltörekvő̋ fiatal női generáció́ számára.

 

A “Legyen Divat a Női Vezető̋!” kampány keretein belül, a 37 főszereplő női vezető mini-interjúja és video üzenete az InStyle weboldalán volt látható és a Menedzserszövetség social media felületein került megosztásra március 9. és március 31. között.

 

A Menedzserszövetség sokszínűségi kampányának főtámogatója az új FIAT 500, támogatói a LeasePlan Hungária Zrt., a Praktiker Kft., az Authentic Beauty Concept, a Millenáris Nonprofit Kft., a NUBU és az InStyle.

 

Fotó: Pejkó Gergő, Haj: Szofrán Zsolt, Color Frame Szalon (Authentic Beauty Concept), Smink: Pallag Evelin, Katz Nikolett, Styling: Ujvári Viktória (InStyle), Ruha: NUBU