Fashion


Divat, stílus, gardrób frisítés

Szükségünk van a megújulásra mindenhogyan, és, a bezártság ellenére, frissíteni fogjuk a ruhatárunkat idén tavasszal is!

 

Nézzük meg, mit mutat a Szerintem Fashion új kollekciója!  Most, ugyan, zárva az üzlet, de online lehet a kapcsolatot tertani!

A boltban nemcsak öltözeteket és kiegészítőket találunk, a tulajdonos egyúttal stylist is. Így, egy rövid óra alatt, Lovas Anett személyre szabott stílustanácsadásával egybekötött vásárlásban lehet részünk. Természetesen, ehhez időpontot kell kérnünk!

 

Igaz, a hideg még vissza - visszanézeget a márciusi napsütés ellenére, ám az ég ragyogó kék, és minden ellenére kitört a tavasz.

Egy valódi tavaszi outfit Szerintem Fashion összeállításban. A dzseki színében visszaköszön a kék ég.

 

A kockás kabátok jól jönnek a hűvösebb időben, a merész színek feldobják a hangulatot!

 

S, ha már kockás, íme, egy újdonság.

 

Frissítsük lila holmikkal ruhatárunkat, mivel ez az egyik idei trend szín! Ez az összeállítás fiatalos, kényelmes, menő.

 

A farmer - fehér pólóval - sosem fog kimenni a divatból! A velúrhatású kabát csodásan illik hozzá, akár nyári hűvösebb napokon is.

 

Ezt a ruhát Anett a bátrabbaknak és az alacsonyabbaknak miniként ajánlja, a visszafogottabbaknak és a magasabbaknak pedig nadrággal.

 

A vásárlók közül szinte elsőként frissített outfitjét  a Szerintem Fashion kollekcióból  Miklósa Erika

 

Back to the Real Life kollekció

Személy szerint nekem ez az egyik kedvencem.

 

A feliratos hosszú ing

 

A magasított puffos ujjú ingruha

 

A gumírozott derekú laza bézs blúz különleges derékszabású farmerrel

 

Ráasának itt egy szuper háromszínű fülbevaló

 

És végül, íme, Lovas Anett gondolatai:

 

A Te elégedettséged, a mi boldogságunk!

Szerintünk az öltözködés nem csak külsőség! Az önkifejezés és a kreativítás egy formája, amely kihat az egész napunk minőségére. Mi nem megváltoztatni szeretnénk Téged vagy minden áron Rád húzni az aktuális divathullám egyik darabját, hanem erősíteni azt, aki vagy valójában! Azt az egyedülálló, megismételhetetlen egyéniséget, aki Te vagy!

Segítünk megtalálni a Hozzád legjobban illő ruhadarabokat, amikben felhőtlenül érzed magad, melyek olyan magabiztosságot adnak Neked, amivel bátran vágsz neki feladataidnak életed bármely területén.

Hiszen az egyik legfontosabb dolog egy nő életében, a magabiztosság és az egészséges önbizalom, melyet lényével sugároz önmaga és a világ felé. Ez segít minden nőt előre a boldog hétköznapok és a sikeres karrier felé vezető úton.

A mi feladatunk kihozni Belőled a lehető legjobbat!

Szeretettel várunk üzletünkbe,
SzerintemFashion

 

Még több infó és kapcsolat: https://hu-hu.facebook.com/szerintemfashion

 

Forrás, fotók: Szerintem Fashion