Fashion


Minden, ami az új szezonban szükséges

A 2021-es tavaszi szezon kulcsfontosságú alaptrendje a motívum és a minták, olyan egyedi szabású és részlet gazdag darabok, amelyek minden gardróbot frissítenek

 

A Reserved Lookbook kollekciója mindezt magába foglalja, a kollekciót a Frankiewicz & Rożniata duó fotózta.

 

A kampány főszereplői Barbara Valentebrazil és Berit Heitmann német modellek, akik azon új topmodell generációba tartoznak, akik a természetes szépséget képviselik mind a kifutókon, mind a fotózásokon.

 

Ezúttal napfényárban úszva mutatják be az idei trendeknek megfelelő merész, mégis könnyen értelmezhető kollekciót. A kifejező és erőt képviselő fotózás a női erőt és pozitivitást emeli ki.

 

A 2021-es év divatja az extrémitásról szól: a modern, gazdag szabás találkozása a korai 2000-es évek stílusával, új technológiák találkozása a kézművességgel. Innovatív, újrahasznosított horgolt anyagok, merev és fényes szövetek ötvözésével.

 

A kollekciója bebizonyítja, hogy a még nagyon különbözőnek tűnő trendek is kombinálhatóak egymással, hogy egy harmonikus összképet alkossanak.

 

A tavaszi kollekció bátor kombinációja a letisztult pasztellszíneknek és a látványos, nagyméretű, virág, batikolt és tyúkláb mintáknak. A kollekció érdekes megközelítése a romantikus stílusnak.

 

A nagyméretű gallérokkal, hímzésekkel, apró rojtokkal, a bájos mini ruhák ráncolt, fodros felsőrésszel bemutatják az új minimalizmust: letisztult, egyszerű formák, mégis szokatlan arányokkal, jellegzetes pisztácia, olíva, narancs vagy

 

vanília színekben, steppelve, redőzve, kontrasztos gombokkal kiegészítve.

 

Az együttesek továbbra is jelen vannak, de messze nem a megszokott módon: egy ruhához tartozik egy ugyanolyan színű ingdzseki és egy rövid, boxos kabát is, miniszoknyával.

 

A megjelenéshez modern kiegészítők társulnak: steppelt sarokpántos, magas sarkú papucs, világos, vastagtalpú csizma, steppelt, gyűrött clutch és válltáska, mindezt megkoronázzák a 80-as évekre hajazó hatalmas napszemüvegek.

 

A 2021-es tavaszi kollekció 2021.03.02-től elérhető kiemelt üzleteinkben és online:

http://bit.ly/NőiTavasziLookbook

 

Fotók: Frankiewicz & Rożniata

Asszisztens: Vasilis Kalegias & JuanLor enzo Abellan

Director & DOP: Bart Pogoda / Visual Crafters

Szerkesztés & Színezés: Bart Pogoda / Visual Crafters

Zene: Upright

Styling: Ewelina Gralak

Stylist asszisztens: Natalia Osełka

Set design: Ania Witko

Haj: Michał Bielecki

Smink:  Daria Day / DiVision 

Modellek: Barbara Valente @Select Model

Berit Heitmann @Society

Casting & Production: Warsaw Creatives

Local Production: Pop House