Színház


Művészeti és kreatív tanórák Londonban

Az önfejlesztés, továbbképzés fontos része az életünknek, melyre Londonban minden lehetőséget megkapunk, legyen az akár főzőtanfolyam, kézműves sör főzése, vagy vitorlázórepülés. Szigorúan a művészetek berkeiben maradva az egyik legjobb oktató szervezet és weboldal a City Academy, mely számos londoni helyszínen biztosít lehetőséget arra, hogy egyszeri, vagy épp heti kurzusok keretében különböző művészeti ágakat sajátítsunk el.


A City Academy keretében lehetőségünk nyílik többek között táncórákra (melyen belül természetesen különböző tánctípusok és szintek is vannak), színi tanórákra, musicalórákra, énekórákra, fotográfiai kurzusokra, rajzórákra, stand-up comedy képzésekre, és kórusban való részvételre is, szinte kivétel nélkül impozáns, grandiózus helyszíneken, legyen az templom, bálterem, vagy koncertterem.
A City Academy legfőbb előnye a flexibilitás - nem csupán a saját szintünket, de a helyszínt és az oktatót is kiválaszthatjuk, valamint akár ajándék vouchereket is vásárolhatunk barátainknak, szeretteinknek.
Amennyiben elérhető, érdemes előbb elmenni az úgynevezett "Taster" órára, mely kedvezményes áron ad lehetőséget arra, hogy betekintsünk a kurzus menetébe, és hogy megismerhetssük az adott tanárt. Számos tanfolyamra pedig ingyenes nyílt napok is vannak, mely szintén kedvcsináló lehet ahhoz, hogy elmerüljünk a művészetek rejtelmeiben.

Szerző: Csukás Márton

Kép forrása: 1.