Hírek UK


Királyi bébi született

Ma megszületett a Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke. Már reggel bejelentették, hogy megindult a szülés Katalinnál, de több információt nem közöltek.

Kora délután bejelentették, hogy az egészséges kisfiú londoni idő szerint11:01-kor született 3827 g-mal. Anyuka és gyermeke jól van.

A protokoll szerint először a pár napja 92. születésnapját ünneplő II. Erzsébet királynőt és a királyi család többi tagját értesítették, ezután küldték ki a hírt az internetre.

A kisfiú nevét egyelőre nem tudjuk, megy a találgatás, hogyan fogják hívni.  Vilmos nemrég azt mondta, ha kisfiuk születik, akkor a Jack lesz a neve, testvérei, az első szülött György és a második baba, Charlotte mellett.

Katalin és újszülött gyermeke este elhagyták a kórházat. Ilyenkor azt is sokan találgatták, vajon milyen ruhát fog viselni a hercegné a hazatérésekor. Erre a fogadóirodákban lehetett fogadni. Az egyik kedvenc tervezőjétől választott, aki nem más, mint Jenny Packham. George születésénél is a híres tervező mellett tette le a voksát.

És máris kapható a királyi anya-baba ékszer, amelyet kifejezetten erre az alkalomra terveztek. Claudia Bradby ékszerész egy olyan darabot tervezett, amely közel áll a  háromgyerekes Katalin hercegné szívéhez.

Az elegáns dizájnú, úgynevezett Anya és Gyermek nyakláncot (vagy anya-baba nyakláncot) 10 évvel ezelőtt Kate Middleton terveztette egy vásárlónak. Most annak a tökéletes replikáját bárki megveheti 135 dollárért. „Háromgyerekes anyaként annyira boldog voltam, amikor Vilmos és Katalin bejelentették, hogy ismét babát várnak. A 10 évvel ezelőtti együttműködésünk felelevenítése tűnt a legmegfelelőbbnek az ünneplésre” – mondta Bradby a PEOPLE magazinnak.