Erotika


A legek legjei: hat szex póz, amit imádnak a pasik

Egy szenvedélytől fűtött éjszaka után nincs miért pironkodva kerülni a másik tekintetét. Elvégre, nem azt a kort éljük hála a szexuális forradalomnak, amikor a papság határozza meg minek szabad történnie a hitvesi ágyban, és minek nem. Lássuk, mire esküsznek a teremtés koronái, ha szerelmeskedési pozitúrákról van szó. 

Ahány ház, annyi szokás, de általánosságban elmondható, hogy megvan az a top hat, ami az erősebbik nem fantáziáját rendre felcsigázza. Vannak köztük a reggeli, lustálkodós együttléthez kedvezőek, a hajnalig tartó pajzánkodáshoz passzolók és a már-már akrobatikus mutatvánnyal felérő pózok is. Szemezgess, inspirálódj vagy egyszerűen csak lepődj meg, hogy mire gerjed a férfiak zöme a Yourtango internetes felmérése szerint!

Lovagló póz

Az örök klasszikus, ami szinte őrületbe kergeti a férfit, persze a jó értelembe. A vadító, szexi pozitúra a legkedveltebb a megkérdezettek körében, egyrészről, mert a gyengébbik nem veszi át a teljes irányítást, másrészről mert kevés izgatóbb látvány tárul az ember szeme elé szex közben, mint partnerének gyönyörtől fűtött, mámoros arca, és nem utolsó sorban a kezek is szabadon maradnak!

Misszionárius

Sosem meg ki a divatból, akármennyire elcsépeltnek is tűnik a változatos pózok között. A megkérdezettek szerint az intimitás és a teljes „összeolvadás” pozitúrája ez, ahol mindkét fél közös erővel munkálkodhat a végkifejletten, mert nincs irányító. A pasid vállain pihenetetett lábbakkal, pedig még intenzívebb lehet az érzés. 

Kutyapóz

A dobogó harmadik helyét egy intenzív, szenvedélyes és vad pozitúra kapta. A doggie style nem sokkal maradt le az előzőektől, és nem véletlenül. Ez a póz markáns dominanciához és vezető szerephez juttatja a férfit, amitől a hálószoba királyának érzi magát. A nők nagy része kedveli a mély, és intenzív érzések átélését lehetővé tévő pózt, ám néhányan pont ezért ódzkodnak tőle. A kulcs a kommunikáció, hiszen a szex lényege, hogy mindketten élvezzétek!


Kanálpóz

A legideálisabb pozitúra a reggeli ébredés után. A kanálpóz, a kiskifli-nagykifli alvási formulán alapszik, azaz oldalra fordulva, hátulról, egymást ölelve történik a szerelmeskedés.

T-póz

Ez is egy oldalt fekvő pozitúra, aminek lényege, hogy a nő az oldalán fekszik, egyik lábát az előtte térdelő párjának vállán pihentetve, a szerelmeskedés közben. Némi lazaság és állóképesség nem árt hozzá, de igazán izgalmas perceknek nézhettek elébe!

Lap Dance

Gyakorlatilag az öl tánc elemire épül. Miközben partnered egy széken ül, te fordított lovagló pózban erotikus tánccal, majd egy kis huncutsággal kényezteted. Két legyet egy csapásra: tánc és fordított lovagló pozitúra egyben, ami szintén kedvelt a férfiak körében.

A szerelmeskedés varázsa, izgalma, gyönyöre persze nem a kifacsarodott, furcsa, vagy épp hagyományos pozitúrák alkalmazásában rejlik, hanem abban, hogy mennyire tudsz partneredre hangolódni, s szinte olvasni a fejében, hogy mi szeretne, ezáltal nem csak magadnak, hanem neki is kéjes órákat szerezve.