Erotika


Pénzen kínált hamis gyönyör

Ki ne álmodozna többhetes karib-tengeri utazásról, milliós havi bevételről, méregdrága ékszerekről? Rengeteg fiatal nő e célok elérése érdekében „belépőjegyet vált” a dúsgazdag nagyfiúk klubjába, ahol minden a szexről, a pénzről és a látszatról szól.
 
thesecret.hu

 

A prostitúció a fizetség ellenében nyújtott szexuális szolgáltatás. A szó a latin „prostere” igéből származik, jelentése: árulja magát. Ezt teszi a kitartott szerető is, aki anyagi támogatásért cserébe kiszolgálja tulajdonosa szexuális kívánságait.

Mennyiért?                                                                             

Egyes nők szerint a legegyszerűbb pénzszerzési mód, ha áruba bocsátod a tested. Nincs, aki támogasson a továbbtanulásban? Vissza kell fizetni a diákhitelt? El kell tartani a gyerekeket? Fényűző életre vágysz? Irtózol a szegénységtől? Vagy csak kellene egy lakás, ahol élhetsz? Egyes örömlányoknak lakást vesznek az ügyfelek, ahova szabad bejárásuk van. Akadnak olyan kiszolgáltatottak, akik szülői kényszer hatására állnak be az éjszakai pillangók közé és esnek áldozatul a gondviselők kéjvágyának. A legmeghökkentőbb eset pedig az, amikor valaki annyira retteg a magánytól, hogy egy olyan szakmát vállal, amiben garantáltan nem lesz egyedül. Maximum majd egyszer, a gondolataival. Ezekben az egyedekben egy a közös, mindannyian hiányt szenvednek valamiben.

Magyarországon közel 15000 szexmunkásról tudunk, akiknek életkora 15-49 között oszlik meg, ez a magyar nők 0,6 százaléka, a GDP-hez 230 milliárd forinttal járultak hozzá az utóbbi években – tudjuk meg Sárkány Péter statisztikai vizsgálatából. Ha a 15000-et beszorozzuk napi 3-4 kuncsafttal, nem szorul magyarázatra, hogy erre az iparágra tömeges az igény.

origo.hu

Ehhez gyomor kell

Bizonyos magyarországi ügynökségek kifejezetten a szexturizmusra épülő luxusutazások megszervezésével foglalkoznak, hiszen ebben a műfajban hatalmas üzlet rejlik. Sok kéjhölgy elképesztő vagyonnal, de az átélt borzalmak kitörölhetetlen emlékével tér vissza kirándulásából. Elsősorban Thaiföld, Vietnam, Kuba, Kambodzsa és Fülöp-szigetek az úti cél, ahová főként a tehetős, kalandvágyó férfiak juthatnak el. Az AIDS veszélye miatt a fiatalabb szolgáltatók a keresettebbek. Az öt-tíz éves (merthogy van ilyen) gyerekek gyakran nem is élik túl a szexuális aktust, s ha mégis, súlyos fizikai és mentális nyomot hagy rajtuk az elszenvedett kín. A rendszerváltás óta nemzetközi összefogásban próbálják a hatóságok megfékezni az illegális tevékenység e típusát, de kiskapuk mindenhol vannak.

Azok a lányok, akik túl sok férfival bújnak ágyba, pillanatok alatt elveszíthetik önbecsülésüket, sokuknak a szépsége és az egészsége megy rá, hamar az alkohol és a drog rabjává válnak. Az örömlányok számára a pénz a legaljasabb kábítószer.

A luxusprostik és a felső tízezer eltitkolt világa tele van veszélyekkel, mocsokkal és agresszióval, ez a szakma akaratlanul is lelki sivársághoz vezet. De valóban megéri eladni a lelket? Szalai Vivien Drága kéj című kötetében néhány magyar nő nyilatkozik névtelenül, megrázó őszinteséggel, minden szégyen nélkül. Szerintük igenis van az a pénz, amiért érdemes mindent feladni: büszkeséget, nőiességet, családot, szerelmet. Magyarországon vannak olyan örömlányok, akik óránként ezer eurót keresnek, az elit és a hazai sztárok használják őket divatos játékszerként, a gazdagok és híresek extrém igényeit elégítik ki. A társadalom erkölcsös tagjai által megvetett életüket átlagember számára elképzelhetetlen luxus és perverzió szövi át.

24.hu

Egy nevét nem vállaló luxusprostituált így vall az oknyomozó riporter könyvében:

„Az örömlányok rettegnek attól a kérdéstől, hogy: megérte? Ennyi kalandos, csillogó, ugyanakkor rengeteg fájdalommal, csalódással és megaláztatással járó esztendő után rájöttem, hogy hatalmasat tévedtem. A múlt olyan, mint egy gennyedző seb, amit hiába fáslizunk be, az csak egyre csak bűzlik, mert nincs kitisztítva, s ezáltal megállíthatatlanul végigfertőzi az egész testet. Addigra haldoklunk tőle. Megmérgezte a testünket és a lelkünket is.”

A társadalom nagy része örökre megveti és kirekeszti őket, elszigetelődnek a családjuktól, és a szerelem elérhetetlen távolságba kerül.

Vannak olyan nők, akiknek megadatott az aranyozott, márvánnyal burkolt hatalmas fürdőkád, pezsgőfürdő és masszázs funkcióval. Ebből a luxusból talán csak a vizet élvezik, ami tisztára mossa őket.

 

Forrás: Szalai Vivien: Drága kéj