Hírek UK


Vigyázat! Állatpiszok került az Aldi kekszeibe!

Többféle sós és édes keksz is lekerült az ALDI polcairól, miután a szupermarket bejelentette, hogy a termékek "nem higiénikus" körülmények között készültek.

Rengeteg népszerű kekszet és sós rágcsálnivalót tüntetett el boltjaiból az ALDI, miután kiderült, hogy egyik gyárukban korántsem megfelelőek a higiéniai viszonyok. Az ott készült termékekben ugyanis bárki könnyen találhat állati ürüléket. Az összes érintett élelmiszer a Baketime Ltd. gyártotta.

Az érintett termékek az Aldi Cheese Thins és Cheese Bakes nevű ennivalói, valamint a Ginger Nuts kekszek és az ecetes, sós és baconos ízesítésű Oddbite csomagok. Sajnos a következő termékekkel sem találkozhatsz a boltokban: Bestway's Mini All Butter Shortbread, Mini Brownies, Mini Cheese Thins and Mini Choc Chip Cookies and Happy Shopper's Cheese Thins, Fudge Brownies és Choc Chip Cookies.

Ha valaki már bevásárolt a nyalánkságokból, vigye vissza bármelyik Aldi áruházba, ahol visszatérítik a termék árát.

"Kérjük, a kérdéses ennivalók egyikéből se fogyasszon. Hozza vissza a terméket az Önhöz legközelebb eső üzletünkbe, és 100%-an visszatérítjük a termék árát" - nyilatkozta az áruház szóvivője.

Az Aldi csak a jéghegy csúcsa. A bűnös Baketime Ltd. ételei vásárolhatóak meg a Asvina, Booker és LBV üzleteiben is, így valószínű, hogy ezekben a boltokban is fogyasztásra alkalmatlan áruk kerültek. Ebben az esetben nekik is muszáj lesz megszüntetni az érintett termékek forgalmazását.