Gasztro


Ízek harmóniája: csodás csokoládék és egy új, aromás dzsem

A chocoMe választékával a 2021-es ősz is mámorítónak ígérkezik: jönnek a chocoMe őszi csokoládé újdonságai, érkezik az újabb lekvárkülönlegesség
 

A folyamatosan bővülő, jórészt díjnyertes csokoládékölteményekből álló terméksorozatban új ízek, különlegességek mutatkoznak be. Augusztus 30-ától táblás csokoládékülönlegességek, a Petit 9 új ízei, valamint a tavasszal bevezetett, hatalmas sikert aratott chocoMe Jam újabb verziója is megtalálható.

 

A Petit termékcsalád tavaly debütáló, 9 darabos, gin ízesítésű változata után most ezzel azonos, 9-es kiszerelésben tér vissza a Petit 21 legnépszerűbb íze.

 

A Falatnyi étcsokoládé lapocskák málna töltelékkel, amely a csokoládé finom roppanásával, a málna igéző varázslatával bűvöli tovább a csokiimádókat.

 

A termékcsalád teljesen új íz világgal is bővül: a Falatnyi tejcsokoládé lapocskák sós pisztácia töltelékkel alapját a - manufaktúra által most először alkalmazott - francia Cacao Barry 38%-os tejcsokoládéja jelenti. A csokoládémágus, Mészáros Gábor szerint tökéletesen harmonizál a lágy pisztácia töltelékkel, amit egy csipet Maldon só tesz még izgalmasabbá.

 

A klasszikus táblás csokoládék híveire is meglepetések várnak.

Két új csupa magvas összeállítás jelenik meg a palettán: Étcsokoládé: pekándió-szicíliai mandula-Piemonte-mogyoró, valamint a Fehércsokoládé: pekándió-brontei pisztácia-Piemonte-mogyoró.

A tejcsokoládé rajongóknak sem kell messzire menniük új kedvencekért. A chocolatier egyik személyes kedvence is elérhetővé válik a chocoMe választékában. Végtelenül egyszerű kreáció, ám a három összetevő páratlan alapanyag-minőségének és a megfelelő arányok használatának köszönhetően felejthetetlenné válik - ez a tejcsokoládé Maldon sóval, dupla adag Piemonte-i mogyoróval.

Két magvas-gyümölcsös párosítás is megjelenik, ahol a csokoládé, az olajos magvak és a gyümölcsfélék verhetetlen harmóniája teszi egyedülállóvá az összeállításokat.

Az egyik a Tejcsokoládé: aranymazsola-vörösáfonya-Piemonte-i mogyoró, a másik a Tejcsokoládé: fahéj-őszibarack-Piemonte-i mogyoró.

 

A csokoládékülönlegességek mellett egy álomba illő lekvár is bemutatkozik

 

Most új családtag társul a rögtön sikertermékké vált mangó-ananász lekvárhoz, amelyből – megjelenését követően – mindössze néhány hónap alatt több ezer üveggel értékesített a chocoMe.

 

Az új finomság a Málna & yuzu gyümölcs együtt. A korábban már a Fruité gyümölcszselé válogatásból megismert, egyszerre zamatosan édes és frissítően fanyar íz kombináció Mészáros Gábor egyik kedvence íz párosítása. Ez adott inspirációt a manufaktúra második lekvárjának elkészítéséhez, amely szintén az új évszak igazi ínyenc ajándékának ígérkezik. Gyümölcstartalom: 72,2%!

 

2021 őszén tehát ismét bebizonyosodik: ahogyan egyetlen nap sem telhet el édes kényeztetés nélkül, úgy egyetlen szezon sem köszönthet be változatos, gazdag íz világú chocoMe újdonságok nélkül.

 

A chocoMe legújabb termékei augusztus 30-tól elérhetőek el a következő linken:

https://chocome.hu/products/ujdonsagok

 

További információ: 

chocoMe Kft.

1135 Budapest Kisgömb utca 23.