Gasztro


A Húsvét is bearanyozva

A chocoMe mennyei csokoládékülönlegességeiből már egy-egy falat is elég ahhoz, hogy a hétköznapjainkba egy kis plusz mámort vigyen.

 

Ráadásként – a világszinten elismert magyar manufaktúra, szezonról szezonra megálmodott, speciális kiadású desszertkollekcióival – az ünnepeket is képes extra boldogsággal, valódi íz varázslattal feltölteni.

 

A 2021-es Húsvéttal is egyszerre jön el a tavaszvárás, az ínycsiklandó csoki-csodák és a tökéletes ajándékok ideje. A chocoMe ugyanis ezúttal olyan exkluzív megjelenésű, táblás csokoládékat alkotott, amelyek – az alkalomhoz illően – szintén csokoládéból készült, elbűvölő aranytojás-plakett díszítést kapnak.

 

A szívvel és szenvedéllyel megalkotott kollekcióban eszményi íz-párok vonulnak fel:

 

Tejcsokoládé liofilizált eperrel, ahol a csokoládé bársonyos ölelésében a piros gyümölcs nemcsak valódi ínyencségként kerül főszerepbe, de az évszakhoz illő, szemet gyönyörködtető színpompa részeseként is.

 

Külső jegyeiben szintén a tavaszi virágzást idézi a Fehércsokoládé liofilizált kékáfonyás joghurttal, amelyben a kifinomult, vanília-hangulattal csábító fehércsokoládé, a krémesen lágy joghurt és a kellemesen fanyar bogyós gyümölcs harmóniája kel életre.

 

A savasabb íz-világ rajongóira, azaz a sötét csokik hívőire is ismét szívderítő desszertmeglepetés vár, Étcsokoládé liofilizált meggyel néven. Ebben egy klasszikus íz találkozás hívja fel a figyelmünket a csokoládé örök és ellenállhatatlan csáberejére.

 

A chocoMe jóvoltából tehát az idei Húsvét a varázslatos színek, a gazdag ízek, a bársonyos, tavaszi csokoládémámor ünnepe lesz, amelyben mindenki találhat magának egy különleges táblányi boldogságot.

 

A chocoMe Húsvéti termékei már elérhetőek következő linken: https://chocome.hu/husvet